Onze partners

logo-lenferinkgroep-zwolle

Lenferink Groep Zwolle, een onafhankelijke en betrokken vastgoedpartner gespecialiseerd in het beleggen en beheren van vastgoed.

Vanaf de oprichting in de jaren ‘80 heeft Lenferink Groep Zwolle reeds een duidelijke visie; deskundigheid en kwaliteit leveren. In de decennia die volgden is er dan ook niet van dit uitgangspunt afgeweken.
De organisatie heeft dus inmiddels jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van de meest uiteenlopende soorten commercieel onroerend goed.

De uitgebreide vastgoedportefeuille bevat inmiddels diverse indrukwekkende panden, zoals het stadioncomplex (PEC Zwolle) te Zwolle en kloostercomplex Huize De Berg te Heerlen.

Lenferink Groep Zwolle kan ondertussen met trots zeggen dat hun organisatie zich heeft ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied
van zakelijk onroerend goed.

libema-logo

Libéma is met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland.

Het bedrijf bestaat uit drie divisies: Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen.

Libéma heeft prachtige locaties, waaronder: Beekse Bergen, Brabanthallen ’s- Hertogenbosch, Autotron Exclusive, Congrescentrum 1931, Omnisport Apeldoorn en Luchtvaartmuseum Aviodrome.

Dankzij deze diversiteit aan locaties biedt Libéma ontelbaar veel mogelijkheden aan
zowel gezinnen als de zakelijke markt. Libéma ontwikkelt, financiert en beheert recreatief vastgoed.

inovatieclub-salland

Innovatiehub Salland is een samenwerking tussen vier bouw/technische bedrijven in de regio Salland. Opgericht in september 2019 om jonge talenten te binden, boeien en behouden voor de Sallandse bouwkolom.

De vraag naar jong talent en de ambitie om te vernieuwen in de organisaties vormden de belangrijkste drijfveer voor de vier bedrijven om Innovatiehub Salland op te richten.

Vanuit deze samenwerking is een uniek circulair woonconcept ontstaan. Wij realiseren deze ideale woon- en leef oplossing, in kansrijke gebouwen, in het hart van het dorp, de stad en in de regio Oost Nederland.